Kook- & Kadowinkel
 
 
 
 
√ Gratis verzending bestelling boven € 60,--
√ Voor 16.00 uur besteld, de volgende dag afgeleverd
   (behalve orders op zaterdag en zondag)
√ Alles uit voorraad leverbaar
√ Veilig betalen met iDeal of Creditcard

0 Artikelen
€ 0,00

 
   
 

Wij zijn Premium Partner van het Zwitserse Jura wat inhoudt dat een groot deel van het assortiment gepresenteerd/gedemonstreerd wordt en de meeste apparaten uit voorraad geleverd worden. Wie snel en direct zijn favoriete koffiespecialiteit wil bereiden, komt bij Jura volledig aan zijn trekken. Aan de voorzijde gepositioneerde toetsen voor de functies Espresso, Koffie, Cappuccino en een Latte, leiden rechtstreeks naar de gewenste koffiespecialiteit. Als echte tweekops volautomaat bereidt een Jura apparaat, fluisterstil, desgewenst twee espressi of twee koffie tegelijk. Dankzij de moderne TFT-kleurendisplay is de bediening volledig zelf verklarend.

Het grote bonenreservoir kan 280 gram bevatten en zorgt voor ononderbroken koffiegenot. Een speciaal aroma beschermdeksel houdt de bonen vers. Met een inhoud van minimaal 1,9 liter is het afneembare waterreservoir makkelijk te vullen. Heldere, symmetrische vormen, harmonische lijnen en veel oog voor details. De nieuwste technieken en een uitlooptemperatuur van maar liefst 85 graden (echte hete koffie!).

Bedieningsgemak en een lange levensduur zijn kenmerken waar Jura zich mee onderscheidt ten opzichte van andere merken.

Al de know how en investeringen zitten in de koffiemachines aangezien ze geen andere apparaten verkopen dan koffiemachines.

Ook de onderhoudsproducten leveren wij uit voorraad. Wanneer je Jura aan onderhoud toe is, kunnen wij een servicebeurt hiervoor regelen. De tarieven hiervoor staan vast en zijn all-in zodat je niet voor vervelende verrassingen komt te staan. Meer informatie hierover kan je in de winkel opvragen.

 
  garantie/retouren/klachten  privacy policy  betaalmethoden/verzendkosten  algemene voorwaarden  
  Created by VDLX.© 2017 vanGenderen. Alle rechten voorbehouden  
Van Genderen | Jura koffie machines en toebehoren Hier vind u alles van Jura Koffiemachines,onderhoud,reiniging