Optimaal koffieresultaat

In Zwitserland werken ruim 70 ingenieurs die iedere dag bezig zijn met de ontwikkeling van volautomaten van JURA. De ingenieurs richten zich op het ultieme koffieresultaat met één druk op de knop. Vorig jaar hebben ze met het revolutionaire impulsextractieproces (Pulse Extraction Process, P.E.P.®) een "statement" gemaakt voor een nog voller aroma, juist bij korte koffiespecialiteiten.

Prachtig design

Optimaal design en Zwitserse kwaliteit genieten wereldwijd grote faam. JURA creëert zuivere en prachtige vormen uit de beste materialen, met een optimaal precies productieproces en een sublieme afwerking. Het resultaat is de mooiste koffiemachines met een krachtige en hoogwaardig design met volle uitstraling waar je jarenlang trots op mag zijn. Wie wil er nou niet een mooie JURA op zijn aanrecht.

Uitstekende wereldwijde service

De koffiemachines van JURA onderscheiden zich door de duurzaamheid en de lange levensduur. Zelfs na vele jaren gebruik kunnen de volautomaten eenvoudig onderhouden worden. Onderdelen worden milieuvriendelijk opgeknapt. Een wereldwijd vertakt netwerk van servicecentra en Hospitality Centers tekent hiervoor verantwoordelijk.


Onderhoudsproducten

JURA zorgt dat het onderhoud van koffievolautomaten net zo eenvoudig is als de bereiding van de koffiespecialiteiten.

 

Onderhoud