Afkoelingsperiode

U heeft een afkoelingsperiode (zichttermijn) van 14 dagen (10 werkdagen) om zonder opgaaf van redenen het artikel te retourneren. Het artikel kan in dat geval alleen geretourneerd worden indien het ongebruikt en onbeschadigd is en  in de originele verpakking zit.

Garantietermijn

Op alle door ons geleverde producten geven wij standaard 12 (twaalf) maanden garantie, tenzij er voor het product andere garantievoorwaarden gelden. De producten die wij verkopen hebben in de meeste gevallen een langere fabrieksgarantie dan 1 jaar. Gaat uw product binnen de fabriekgarantietermijn kapot dan kunt u bij ons de garantie claimen. Wij zullen u dan de volledige garantieafhandeling uit handen nemen.

Retour procedure

Om retouren snel en efficiënt te kunnen verwerken

  • Dient u de retourzending per mail aan te melden.
  • Sluit de factuur of kopie bij uw retourzending.
  • Stuur het artikel voldoende gefrankeerd naar het onderstaande adres.
  • Voorstraat 20, 3201 BB  Spijkenisse

Na ontvangst van uw retour/klacht zullen wij ons uiterste best doen zo spoedig mogelijk uw geld te retourneren, of het artikel te vervangen/repareren, doch uiterlijk binnen 30 dagen.

Klachtenprocedure

C. van Genderen b.v. handelt alle bestellingen met de grootst mogelijke zorg af. Het kan echter voorkomen dat er een fout wordt gemaakt. Dit kan bijvoorbeeld bij onze productie afdeling of bij het bezorgen via DHL voorkomen. Bij een fout van onze kant, waar u dus niets aan kan doen, bieden wij een nieuw product aan of boeken wij het aankoopbedrag terug aan u. In beide gevallen ontvangen wij graag de betreffende bestelling retour, deze zullen wij in een geval waarbij de fout aan onze kant ligt of bij onze vervoerder, kosteloos bij u afhalen. Het kan ook voorkomen dat er een typefout gemaakt wordt door u als klant. Daarom vragen wij altijd om de ingevoerde gegevens goed te controleren.Graag ontvangen wij uw bericht via ons telefoonnummer +31 (0)181612777. Omschrijf uw klacht alstublieft goed. Bij klachten over een product ontvangen wij graag een digitaal foto bewijs. U ontvangt binnen 1 werkdag een reactie van ons.

Hebt u een klacht over onze service?

Goede service is bij www.vgenderen.nl vanzelfsprekend. Mocht u onverhoopt toch een klacht hebben, dan kunt u deze via e-mail sturen naar info@vgenderen.nl of de klacht telefonisch melden op +31 (0)181612777. U ontvangt binnen 1 werkdag een reactie van ons.