Een begrip in Frankrijk, bij Van Genderen al jaren een groot succes!!

Kooklucht in huis kan prettig zijn tijdens het koken maar als u gegeten heeft en de lucht blijft nog de hele avond hangen wordt het een ander verhaal. De Lampe Berger reinigt, zuivert en parfumeert de lucht en is in Frankrijk al meer dan honderd jaar een begrip. Andere landen hebben de vele voordelen inmiddels ook ontdekt.

De werking

De Lampe Berger verspreidt een vloeistof (geur naar keuze) d.m.v. katalytische verbranding onder een hoge temperatuur, waardoor de moleculen in de lucht, die de onaangename geuren veroorzaken, (o.a. kook-, rooklucht) worden geneutraliseerd. Tevens roept Lampe Berger een halt toe aan verspreiding van bacteriën. Daarnaast verspreidt de Lampe Berger een parfum naar keuze (reukloos is ook mogelijk). De werking onderscheidt zich dus van de traditionele “luchtverfrissers”, die een geur afgeven welke de andere luchtjes moet overheersen. In de praktijk wordt dat echter vaak een combinatie van geuren (denk aan bijvoorbeeld een combinatie van spruitjeslucht en rozengeur). Lampe Berger zuivert eerst en geeft dan een geur af. Resultaat: een zuivere natuurlijke lucht in slechts 30 minuten.

Voor een optimale werking is het belangrijk dat de geurbrander voor maximaal 1/3 gevuld wordt en alleen met de originele Lampe Berger vloeistof en geen imitatie- of andere vloeistoffen. De steen gaat hierdoor minder effectief werken of in het ergste geval moet de steen vervangen worden.

Geuren en geurbranders

Naast de keuze uit verschillende modellen en kleuren is er ook een grote keuze uit diverse parfums (50 soorten) samengesteld door beroemde parfumeurs, zodat men altijd kan kiezen uit een geur die u prettig en lekker vindt. Er zijn bloemige, fruitige, kruidige, oriëntaalse en houtachtige geuren. Voor elke stemming of jaargetijde, is er wel een parfum. Een halve liter kost €14,95 een liter €25,90 (niet in elke geur verkrijgbaar)

Er is een keuze uit meer dan 60 geurbranders. Wij hebben altijd een uitgebreide collectie op voorraad. Voor elk interieur is er wel een decoratief model of passende kleur.(vanaf  €39,95)