Aangename geur in huis

Als je je huis binnenloopt, is het fijn als het er aangenaam ruikt. De geur van koken en bakken kan heel prettig en sfeer verhogend zijn, maar na het eten is het niet prettig dat het de hele avond naar eten en vlees bakken ruikt in je woonkamer. Dat geldt natuurlijk ook voor andere onaangename luchtjes van huisdieren, roken, etc.

Wij hebben de oplossing voor je in onze winkel: de luchtzuiverende Lampe Berger en Parfum Berger.

Maison Berger

Wat is Lampe Berger en hoe werkt het? De Lampe Berger verspreidt een vloeistof (geur naar keuze) d.m.v. katalytische verbranding onder een hoge temperatuur, waardoor de moleculen in de lucht worden geneutraliseerd. Tevens roept Lampe Berger een halt toe aan verspreiding van ziektekiemen. Bacteriën en virussen kunnen zich razend snel via de lucht verspreiden. Met het oog op virussen, bacteriën en griep en is Lampe Berger actueler dan ooit! De Lampe Berger werd in 1898 uitgevonden door apothekersassitent Maurice Berger om de lucht in ziekenhuizen te desinfecteren. Later werd daar een aangename parfumlucht aan toegevoegd. Tegenwoordig zuivert en parfumeert de Lampe Berger uw interieur dankzij de gepatenteerde brander. Er is keuze uit een collectie van meer dan 50 huisparfums. Lampe Berger zuivert eerst en geeft dan een geur af. Resultaat: een zuivere natuurlijke lucht in slechts 30 minuten.

Alle geurparfums ( flessen van een ½ liter en 1 liter ) leveren wij vanuit voorraad. Daarnaast is er een zeer ruime keuze in geurbranders.

Weborders worden zeer zorgvuldig verpakt en we voegen altijd een gratis flesje met 180 ml geurvloeistof aan toe.

Je vindt ons assortiment hier:

Maison Berger Parfum

Dit werkt heel anders dan Lampe Berger en is hier niet mee te vergelijken. Parfum Berger is meer geschikt voor een kleinere ruimte als bijvoorbeeld wc, badkamer, hal en slaapkamer. Je doet de vloeistof in de houder en plaatst kunststof staafjes erin. Deze zuigen de vloeistof op en verspreiden de geur (naar keuze)

Je vindt deze artikelen hier: