Er zijn twee factoren van belang om echt van koffie te kunnen genieten : de koffiemachine die je gebruikt en uiteraard de koffiebonen. Beide hebben we in huis. We willen je er graag over adviseren. Dat lukt het best door het je gewoon het laten proeven!

Koffiebonen

Deze hebben we van La Messoni en 6 soorten van ons eigen huismerk “Van Genderen”. Het voordeel van ons huismerk is dat deze bonen supervers zijn. Die worden namelijk pas gebrand op het moment dat we ze bestellen. Wekelijks vullen we onze voorraad aan zodat deze optimaal vers blijft. Je kan kiezen uit 6 soorten bonen, variërend van een blend tot een 100% Arabica. Er is zelfs een cafeïnevrije koffieboon.

Je treft ze op:

Jura Koffiemachines

Het Zwitserse merk Jura is de absolute top op het gebied van koffiemachines. Zowel op het gebied van nieuwe technieken, kwaliteit, lange levensduur, nazorg en service onderscheiden ze zich van andere merken. Al de know how en investeringen zitten in de koffiemachines aangezien ze geen andere apparaten verkopen dan koffiemachines.

Wij zijn Premium Partner van Jura. Dat houdt in dat de meeste modellen bij ons te bekijken zijn en uit voorraad leverbaar. Daarnaast staan er altijd minimaal 5 koffiemachines aan zodat wij je makkelijk de onderlinge verschillen kunnen laten zien en je de koffie kunnen laten proeven.

Ook de onderhoudsproducten leveren wij uit voorraad. Wanneer je Jura aan onderhoud toe is, kunnen wij een servicebeurt hiervoor regelen. De tarieven hiervoor staan vast en zijn all-in zodat je niet voor vervelende verrassingen komt te staan. Meer informatie hierover kan je in de winkel opvragen.

Je treft alles aan op: